Designa drivs med målsättningen att alltid lämna efter oss perfekta resultat och helt nöjda kunder. 

Invändig målning

Vi utför målning av tak, väggar, fönster, portar, dörrar, våtrum, sprutmålning av köksluckor och dörrar samt mycket annat.

 

Utvändig målning

Vi hjälper er att måla er fasad, stuprör och hängrännor, fönster, portar, dörrar, staket och mycket mer. Vi rekommenderar Teknos Nordica classic Eco (Som fick topp 3 bäst i test i Folksams tester) och Siloksan från Teknos (För Puts)


Fönstermålning och -renovering

Att underhålla sina fönster är viktigt och slarvar man kan detta bli kostsamt. Det viktigaste sättet att förlänga livslängden på sina fönster är att kontinuerligt se över de målade ytorna och att hålla de rena. Under förutsättning att fönstren från början fått en rätt utförd behandling. Har skador redan börjat uppkomma är det dags för en renovering antingen genom en ommålning eller en fönsterrenovering.

Vid en fönsterrenovering plockas ytterbågarna ned och transporteras till verkstaden där allt arbete sker. Kanske ska delar av fönsterbågarna bytas ut, glasen kittas om och de olika målningsbehandlingarna görs. När allt är klart transporteras bågarana tillbaks och hängs på plats. Karmar samt eventuella bleck, fönstersmygar och liknande målas på plats.

Beroende på vilken typ av fönster det gäller kan man i många fall måla fönstren på plats om det bara gäller ommålning.

 

Fasadmålning och renovering

För ungefär trehundra år sedan, när man började måla svenska träfasader, var det en behandling som gjordes för att försköna och ge status mer än för att skydda träet. Idag målar man lika mycket för att skydda som för att försköna.

All modern fasadmålning bygger på målningssystem där flera färgskikt av olika material samverkar för att skydda träet på bästa sätt.

En fasadrenovering innebär både panelbyte och målning. Vi använder oss av duktiga ställningsbyggare, snickare och målare för att projektet ska bli så bra som möjligt. Vi hjälper er att måla och rengöra lättputs, tegel och balkonger. Vi utför även klottersanering och klotterskydd.

Nyhetsbrev

Registrera er för vårt nyhetsbrev för nyheter och erbjudanden.

Kontakta oss

Klicka här för att kontakta oss via telefon eller mail.

Några av våra varumärken